2021-08-27 08:04:27• hírek • közlemény

Újabb tematikus előadással jelentkezik a szatmári RMKT rendezvénysorozata

Ahogyan azt már beharangozták az első előadáson is, ahol Fekete Gabriela – pályázati szakértő tartott bemutatót az európai uniós pályázati lehetőségekről, nem áll meg az előadássorozat, amely különböző gazdasági és egyéb témákat fog feldolgozni, eseményenként. Ilyen a következő is, ahol a pénzmozgásról tudhatunk meg többet egy sikeres szatmári vállalkozótól.

‘’Hol a pénz?’’ – CASHFLOW, EGYSZERŰEN! Volt-e valaha a készpénznek fontosabb szerepe a vállalkozásában, mint a mostani turbulens időkben? Ha növekedni és fejlődni akar, vagy éppen pénzhiánnyal küszködik, vállalkozása szempontjából elengedhetetlen a számok nyelvének megértése. 


A 90 perces előadás során, melyet Simon Attila sikeres szatmári vállalkozó tart, elsajátíthatja azokat az eszközöket, amelyekkel pozitívan befolyásolhatja cége pénzforgalmát és profitját - s ez nem csak könyvelőknek szól, hanem a vezérigazgatóknak is, valamint a menedzser csapat tagjainak akár, egyszóval mindenkinek, aki fejlődni vágyik e téren.


Ha Ön nem a számok embere, akkor Önnek feltétlenül részt kell vennie az előadáson. Ez az egyszerűségről szól, hogy a CASH FLOW-t bárki megértse, s alkalmazni tudja. 


A rendezvényt halételek és partiumi borok kóstolójával fogjuk zárni, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk a résztvevőket!


Az előadás, szeptember 7-én, kedden lesz 18:00 órai kezdettel, a szatmárnémeti Iparos Otthonban!


A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.


Regisztráció: https://forms.gle/4jSUyaEEyPFKC43M9
Esemény facebook linkje: https://fb.me/e/2C4p8AOVl

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: